Den søde tand Mindre børn

BAMBI’S BANANPANDEKAGER

Bambi's bananpandekager

Det er sommerferie, og der er tid til at lave god mad – også om morgenen 😀 Derfor synes jeg du skal prøve Bambi’s bananpandekager. De er både nemme, sunde og smager rigtig godt 😛

Antal: Cirka 12 små bananpandekager
Tid:  30 minutter

Redskaber:
Deciliterbæger deciliter
Teske teske
Minihakker wmf-lineo-minihakker

Stegepande scanpan-classic-stegepande-o28-cm

Paletkniv Palet
Eventuelt sjove forme juleforme
Det skal du bruge:
2 modne bananer small-banana-isolated-lunch-box-sized-white-background-33216866small-banana-isolated-lunch-box-sized-white-background-33216866
1,5 dl deciliterdeciliter havregryn havregryn
2 æg ægæg
1 tsk
 teskesalt salt
0,5 tsk teskebagepulver Bagepulver_1280x720

Fedtstof til at stege i (jeg brugte kokosolie) kokosolie

IMG_5326

Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Bræk bananerne i små stykker (eller skær)
  3. Kom bananerne i minihakkeren
    IMG_5329IMG_5330
  4. Tilsæt havregryn, salt og bagepulver
    IMG_5331IMG_5335IMG_5333IMG_5336
  5. Klæk æggene ud i en skål for sig
    Så kan du nemlig fjerne skaller
    IMG_5337
  6. Tilsæt æggene i minihakkeren
    IMG_5339IMG_5340
  7. Blend det hele i 30 sekunder
    IMG_5341IMG_5342
    IMG_5343IMG_5341
  8. Opvarm en pande med fedtstof til middelvarme
    IMG_5352IMG_5344
  9. Hæld bananpandekage dejen ned i deciliterbæger
    IMG_5346
  10. Bruger du forme, hældes dejen ned i formene til de 0,5 cm tykke
    IMG_5345IMG_5347
    IMG_5348
  11. Lav 3-4 pandekager ad gangen på én pande
    IMG_5353
  12. Lad pandekagerne stege i 2-3 minutter
  13. Væn pandekagerne
  14. Brug en paletkniv og en grydelap til at vænne formene
    Psst: det kan være lidt svært, så få hjælp af en voksen 🙂
    IMG_5351
  15. Lad pandekagerne stege 2-3 minutter på den anden side
    IMG_5357
  16. Tag dem af panden og over på en tallerken, som du dækker til med folie (så pandekagerne ikke bliver kolde)
    IMG_5359
  17. Gentag til der ikke er mere pandekagedej tilbage
  18. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er Bambi’s bananpandekager klar til at blive spist. Spis dem med nøddesmør (nutella), marmelade, lidt sukker eller noget andet godt 😛
Herhjemme kan vi godt lide dem med lidt nøddesmør 😀
Hvad kan du bedst lide at spise dine bananpandekager med?

IMG_5367 IMG_5368 IMG_5370

 

 

 

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.