Den søde tand Større børn

BANAN-CHOKOLADE MÜSLIBARER

banan chokolade müslibar
Mmm, banan-chokolade müslibarer! Dét er altså bare godt. Spis dem som snack, tag dem med i skole eller spis dem, når du har lyst – de smager altid godt 😀
Antal: 10 stykker

Tid:  30-40 minutter (inklusiv bagetid)

Redskaber: 
  • Deciliterbæger
  • Spiseske
  • Stor skål
  • Blender
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Skarp kniv
Det skal du bruge:
  • 1 dl hakkede mandler
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl honning
  • 0,5 dl hakket, mørk chokolade
  • 1,5 moden banan
  • 3 spsk peanutbutter
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 175 grader
  3. Bland mandler, havregryn, solsikkekerner og kokosmel
  4. Fordel blandingen ud på en bageplade med bagepapir
  5. Sæt den i ovnen i 5 min så nødder, kerner og havregryn bliver ristet
  6. Imens blendes banan, så det bliver til mos
  7. Put nødde-, kerne- og havregrynsblandingen ned i en skål igen efter det har været i ovnen
  8. Lad det køle af
  9. Bland den moste banan med den afkølede nødde-, kerne-, havregrynsblanding
  10. Bland honning og peanutbutter i
  11. Bland den hakkede mørke chokolade ned i
  12. Når det hele er blandet godt, fordeles hele blandingen igen ud på bagepapiret (ca. 1 cm høj)
  13. Skær müslibarer ud af massen inden den kommer i ovnen
    PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG PÅ DEN SKARPE KNIV!
    musli1
  14. Kom nu müslibarerne i ovnen og bag dem i cirka 12 min
  15. Tag bagepladen ud af ovnen efter de 12 minutter, og lad den stå og køle af
  16. Du kan evt pynte müslibarerne med lidt smeltet chokolade
    Du kan også bare spise dem som de er! 🙂
  17. Ryd op i køkkenet 😉

banan choko muslibar

Nu kan dine müslibarer nydes!
Spiser du ikke dem allesammen, så kom husholdningsfilm eller bagepapir rundt om dem og kom dem i køleskabet 🙂

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.