Morgenmad

BLØDKOGT ÆG

img_3598

Blødkogte æg smager skønt, de mætter godt, er super sunde og nemme at lave – mums! Og så indeholder de en masse protein, så vi bliver store og stærke 😀

Antal: 2 blødkogte æg
Tid:  Cirka 10 minutter

Redskaber: 
  • Lille gryde
  • Spiseske
Det skal du bruge:
  • 2 æg
  • 4 dl vand
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom vand over i en lille gryde
  3. Tænd for blusset
  4. Sæt gryden på det tændte blus
  5. Kom låg på gryden – så koger vandet hurtigere
  6. Når vandet koger, bruger du en spiseske til at komme æggene ned i det varme vand
    PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG!
  7. Skru lidt ned for varmen
  8. Æggene skal nu koge i 6-7 minutter
  9. Når æggene har kogt, hældes vandet fra
  10. Skyl eventuelt æggene med lidt koldt vand

Nu er din blødkogte æg klar til at blive spist. Spis dem med et stykke rugbrød, et stykke grovbrød, en gulerods grovbolle eller noget helt andet 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.