Aftensmad Snacks

BRUSCHETTA

Bruschetta

Bruschetta er SÅ nemt at lave! De smager helt fantastisk. Og så kan de bruges både som forret, som en lækker, lille snack eller som et måltid i sig selv. Mmm, det er bare godt 😛

Antal: 4 stykker bruschetta
Tid:  10 minutter (+ 5 minutters bagetid)

Redskaber: 
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Hvidløgspresser
  • Spiseske
  • Teske
  • Skål
  • Bageplade
  • Bagepapir
Det skal du bruge:
  • 1 bakke cherrytomater (250 g)
  • 0,5 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 0,5 tsk salt
  • 4 skiver brød (eller 8 halve skiver brød)
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Vask cherrytomaterne
  4. Skær cherrytomaterne i små tern
  5. Kom dem op i en skål
  6. Tag skrællen af rødløget
  7. Skær i små tern
  8. Kom rødløg op i skålen med cherrytomater
  9. Pres hvidløg ned i skålen med rødløg og cherrytomater
  10. Tilsæt olivenolie, balsamico og salt
  11. Bland det hele godt rundt
  12. Kom bagepapir på en bageplade
  13. Læg de 4 skiver brød på bagepladen med bagepapir
  14. Kom dem nu i ovnen
  15. Varm dem i 5 minutter, til de er blevet sprøde
  16. Tag brødene ud af ovnen efter 5 minutter
  17. Fordel tomat blandingen på de ristede brød
  18. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er dine bruschettaer klar til at blive spist. Spis dem som forret, som snack eller til aftensmad. Det er dejligt nemt at lave og smager hammer godt 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.