Aftensmad Snacks

BRUSCHETTA

E89CEF7E-650A-4094-B69B-B2E2D9B6534F

Bruschetta er SÅ nemt at lave! De smager helt fantastisk. Og så kan de bruges både som forret, som en lækker, lille snack eller som et måltid i sig selv. Mmm, det er bare godt 😛

Antal: 4 stykker bruschetta
Tid:  10 minutter (+ 5 minutters bagetid)

Redskaber: 
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Hvidløgspresser
  • Spiseske
  • Teske
  • Skål
  • Bageplade
  • Bagepapir
Det skal du bruge:
  • 1 bakke cherrytomater (250 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk salt
  • 4 skiver brød (eller 8 halve skiver brød)
  • 1 håndfuld basilikum
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Vask cherrytomaterne
  4. Skær cherrytomaterne i små tern
  5. Kom dem op i en skål
  6. Pres hvidløg ned i skålen med cherrytomater
  7. Skyl og hak basilikum bladene
  8. Kom dem op i skålen med tomater
  9. Tilsæt olivenolie og salt
  10. Bland det hele godt rundt
  11. Kom skålen i køleskabet
  12. Kom bagepapir på en bageplade
  13. Læg de 4 skiver brød på bagepladen med bagepapir
  14. Kom dem nu i ovnen
  15. Varm dem i 5 minutter, til de er blevet sprøde
  16. Tag brødene ud af ovnen efter 5 minutter
  17. Fordel tomat blandingen på de ristede brød
  18. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er dine bruschettaer klar til at blive spist. Spis dem som forret, som snack eller til aftensmad. Det er dejligt nemt at lave og smager hammer godt 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.