Morgenmad

CHIAGRØD MED KOKOSMÆLK OG MANGOPURÉ

Chiagrød

Chiagrød med kokosmælk og mangopuré er en nem løsning til morgenmaden. Man blander nemlig chiagrøden om aftenen, og så skal den bare stå natten over – klar til at blive spist morgenen efter. Mangopureen kan du også sagtens lave om aftenen, hvis du ved du har travlt morgenen efter 😀

Antal: 1 portion
Tid:  10 minutter (+ en nat)

Redskaber: 
  • Deciliterbæger (dl)
  • Spiseske (spsk)
  • Teske (tsk)
  • Skål
  • Sølvpapir
Det skal du bruge:
  • 2 spsk chiafrø
  • 2 dl kokosmælk (ikke fra dåse, men karton. Jeg brugte Alpro’s)
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 mango
  • Eventuelt kokosflager
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom chiafrø, kokosmælk og vaniljepulver ned i en skål
    DETTE GØRES AFTENEN INDEN DET SKAL BRUGES
  3. Bland det hele godt rundt
  4. Overdæk skålen med sølvpapir
  5. Stil det i køleskabet natten over
  6. Du kan lave mangopuréen samme aften, eller vente til om morgenen (punkt 9-
  7. Om morgenen tager du chiagrøden ud af køleskabet
  8. Bland det hele rundt
  9. Skær kødet ud af mangoen
    1052a69418e81bac5e0a10cb83ea1e3fc3ed0c50
  10. Kom mango kødet i en blender eller minihakker
  11. Blend det til det er en grød
  12. Top chiagrøden med mangopuré og kokosflager
  13. Ryd op i køkkenet 🙂

Nu er din chiagrød med kokosmælk og mango færdig. Og det smager så skønt, og mætter dejligt! 😀 Nogle synes konsistensen er lidt mærkelig, men det skal man nok bare vænne sig til 😉
Du kan lave dobbelt portion, og gemme resten til morgenen efter. Det kan nemlig sagtens holde sig nogle dage i køleskabet i en tæt beholder. Det samme gælder mangopuréen 🙂

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.