Chiagrød der står natten over er virkelig en nem og lækker løsning til de travle morgener. Den bliver lavet aftenen inden og spises morgenen efter – og du kan tro den mætter 😀
Antal: 1 portion
Tid: 5 minutter (+ en nat)
Redskaber:
- Deciliterbæger
- Spiseske
- Skål (jeg brugte et glas jar, som ses på billedet)
- Sølvpapir
Det skal du bruge:
- 0,5 dl havregryn
- 2 spsk chiafrø
- 1 dl mælk
- 1,5 dl yoghurt
- 1 dl hindbær (du kan godt bruge frosne)
- Evt 0,5 banan
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Kom havregryn, chiafrø, mælk, yoghurt og hindbær ned i en skål
DETTE GØRES AFTENEN INDEN DET SKAL BRUGES - Bland det hele godt rundt
- Overdæk skålenmed sølvpapir
- Stil det i køleskabet natten over
- Om morgenen tager du chiagrøden ud af køleskabet
- Bland det hele rundt
- Skær nu banan i tynde skiver
- Top chiagrøden med banan eller hvad du har lyst til
- Ryd op i køkkenet 🙂
Så er din super nemme, hurtige, sunde og mættende morgenmad klar til at blive indtaget! Og det er altså dejligt, man ikke skal bruge tid på morgenmaden hvis man er træt, eller måske er lidt sent på den 😉
Hvis jeg ikke har tid til at spise morgenmaden derhjemme, så tager jeg den i skål. 😀