Den søde tand Snacks Større børn Til madpakken

CHOKO MÜSLIBARER

IMG_4600
Choko müslibarer! Det er altså lækkert. Og de er altså gode hvis du har lidt sukkertrang! Jeg er sikker på dine kammerater bliver misundelige hvis du har dem her med i skole  😛
Antal: 10 stykker
Tid: 30-40 minutter
Redskaber: 
  • Deciliterbæger
  • Spiseske
  • Stor skål
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Skarp kniv
Det skal du bruge:
  • 1 dl hakkede mandler
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø (eller sesamfrø)
  • 1 dl honning
  • 0,5 dl hakket, mørk chokolade
  • 2 æg
  • 3 spsk peanutbutter
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 175 grader
  3. Bland mandler, havregryn, solsikkekerner og hørfrø i en skål
  4. Fordel blandingen ud på en bageplade med bagepapir
  5. Sæt den i ovnen i 5 min så nødder, kerner og havregryn bliver ristet
  6. Imens blandes honning, æg og peaunutbutter
  7. Put nødde, kerne og havregrynsblandingen ned i en skål igen
  8. Lad det køle af
  9. Bland den hakkede, mørke chokolade ned i skålen med nødder, kerner og havregryn
  10. Bland nu honning, æg og peaunut butter blanding i
  11. Når det hele er blandet godt, fordeles hele blandingen igen ud på bagepapiret (ca. 1 cm høj)
  12. Skær ca. 10 müslibarer ud af massen
  13. Bag det i 10 min
  14. Tag bagepladen ud af ovnen og lad den stå og køle af
  15. Opbevar müslibarerne i køleskabet. Pak dem ind i husfilm eller bagepapir, og kom dem i en plastikbøtte. Så er de klar til at komme med i madpakken imorgen 🙂
  16. Ryd op i køkkenet 😉
print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.