Den søde tand

CHOKOLADEFYLDTE HINDBÆR

Chokoladefyldte hindbær
Det er sommer og sol – eller det burde det i hvert fald være 😉 Hindbær er begyndt at være billig i supermarkederne, og gror hjemme i haverne. Her er en lille idé til, hvad alle de her hindbær kan bruges til 😀
Tid: 15 minutter
Redskaber: 
  • Spiseske
  • Lille skål
  • Tallerken
Det skal du bruge:
  • 1 bakke hindbær (250 g)
  • 1/4 plade mørk chokolade
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Knæk det mørke chokolade i mindre stykker
  3. Kom det i mikroovnen i 1 minut
  4. Tag skålen ud af mikroovnen – brug en grydelap, så du ikke brænder dig!
  5. Lad resten af chokoladen smelte
  6. Tag et hindbær og brug en ske til at dryppe chokoladen ned i hullet af hindbærret
  7. Stil det på en tallerken
  8. Gentag til der ikke er mere chokolade, eller flere hindbær 😉
  9. Stil de chokoladefyldte hindbær i køleskabet nogle minutter, til chokoladen er størknet
  10. Ryd op i køkkenet

IMG_5089

Når dine chokoladefyldte hindbær har været i køleskabet nogle minutter, burde de være klar til at blive spist. De smager altså bare godt, og er helt perfekt til den søde tand 😛

PAS PÅ – MAN KAN BLIVE AFHÆNGIG 😉

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.