NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad

CREMET MEXI KYLLING

Antal: 4 personerTid: 30-35 minutter
Cremet mexi kylling er en nem, hurtig aftensmad, som de fleste kan være med til at lave 😀 Den smager så skønt (også dagen efter). Prøv selv 🙂
 
Redskaber Ingredienser
  • Spiseske (spsk)
  • Teske (tsk)
  • Decilitermål (dl)
  • 2 skærebræt – et til kylling og et til grøntsager
  • Grøntsagskniv
  • 2 gryder
  • Grydeske
  •  
  • 1 spsk olie
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 500 g kyllingebryst fileter 
  • 1 pose taco spice mix
  • 250 g cherrytomater (1 bakke)
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk salt 

Pasta

  • 1 pakke fuldkorns spaghetti eller pasta 
  • 1,5 liter/15 dl vand 
  • 1 tsk salt
 

Sådan gør du

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skyl peberfrugt og cherrytomater
  3. Fjern skallen fra løg
  4. Skær peberfrugt og løg i tern
  5. Halver cherrytomater 
  6. Tag et nyt skærebræt, og skær kyllingen i tern
  7. Stil til side
  8. Opvarm en gryde med olie til middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
  9. Tilsæt løg og peberfrugt
  10. Steg i 3-4 minutter under omrøring
  11. Tilsæt kyllingternene og taco spice mix
  12. Steg i 3-4 minutter til kyllingen er stegt hele vejen rundt
  13. Tilsæt nu cherrytomater og steg yderligere i 2-3 minutter
  14. Tilsæt madlavningsfløde og salt og rør rundt
  15. Skru ned for varmen (4 ud af 9 på mit komfur), og lad simre i 10-15 minutter, mens du koger pasta

Spaghetti 

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom vand og salt i en gryde
  3. Kom låg på gryden
  4. Tænd for varmen 
  5. Når vandet koger, tilsættes spaghetti
  6. Skru ned for varmen, så vandet ikke koger over
  7. Kog som anvist på pakken 
  8. Imens ryddes op i køkkenet 😉

Når spaghettien har kogt, er du klar til at servere din cremet mexi kylling 😛 Er det ikke bare lækkert? 😀 Du kan servere det med revet ost, hvis du kan lide det 🙂

 

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.