Aftensmad

FISKEFRIKADELLER MED RÅKOST

Fiskefrikadeller med råkost

Fiskefrikadeller med råkost virker altid! De her fiskefrikadeller er lavet fra bunden, og det gør det lidt sjovere at spise 😉 De er rig på protein, og så er der desuden en masse vitaminer og mineraler i råkosten. 😛

Antal: 4 personer (10 fiskefrikadeller + en stor portion råkost)
Tid: 15

15 minutter (+ ca 15 minutters stegning)

Redskaber: 
  • Blender
  • Rivejern
  • Deciliterbæger
  • Spiseske
  • Teske
  • 2 skåle
  • Stegepande
Det skal du bruge:
Fiskefrikadeller  
  • 500 g torskefilet (2 pakker)
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 spsk olie til stegning
Råkost 
  • 6 store gulerødder
  • 4 æbler
  • Saft fra en citron
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl mandler
Sådan gør du:
Fiskefrikadeller  
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom fisken op i blenderen
  3. Tilsæt æg, løg, gulerod, mælk, mel, salt og peber
  4. Blend det hele til der ikke er nogle klumper i
  5. Kom fiskefarsen over i en skål
    Fiskefars
  6. Form nu fiskefrikadeller ved hjælp af en spiseske
  7. Sæt stegepanden på et blus
  8. Hæld olie på
  9. Kom de formede fiskefrikadeller over på den varme stegepande
  10. Skru ned til middelvarme, så fiskefrikadellerne ikke bliver sorte
  11. Lad dem stege 5-6 minutter på hver side
    Fiskefrikadeller
Råkost
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Riv gulerødder og æbler
  3. Kom det over i en skål
  4. Tilsæt rosiner og mandler
  5. Pres citronen ud over din råkost
  6. Bland det hele godt rundt
    Råkost

Nu kan du servere dine fiskefrikadeller med en lækker råkost. Server gerne dine fiskefrikadeller med en god remoulade – det hører ligesom til, synes du ikke? 😉
Velbekommen!

Hjemmelavede fiskefrikadeller med råkost

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.