Aftensmad

GARFIELD FRIKADELLER

Frikadeller

Hvem elsker ikke frikadeller? Det gør vi i hvert fald herhjemme 😃 Og de her er både nemme, sunde og smager fantastisk! Og resterne er lige til madpakken imorgen 😉

Antal: Cirka 10-12 frikadeller
Tid: 15 minutter (+ 10 minutters stegetid)

Redskaber:
Deciliterbæger deciliter
Teske teske
Spiseske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
Grydeske    rosti-mepal-grydeske-sort
 Skål stor skål
Skærebræt Skærebræt
Urteknit raadvad-urtekniv-12-cm

Stegepande scanpan-classic-stegepande-o28-cm
PaletknivPalet

Det skal du bruge:

500 g hakket svinekød B379D600-9FAD-4E20-B324-60DCEED02C42

2 æg ægæg

1.5 dl deciliter deciliter  mælk mælk

1 løg løg

1 dl deciliter havregryn havregryn

0.5 tsk teskepeber peber

1 tsk teskesalt salt

Olie eller smør til stegning olie

 

Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom det hakkede svinekød ned i plastic skålen
    IMG_6451
  3. Tilsæt æg, mælk, havregryn, peber og salt
    IMG_6452IMG_6454IMG_6455IMG_6456
  4. Rør godt rundt
    IMG_6457IMG_6458
  5. Tag skrællen af løget
    IMG_6459
  6. Hak de små stykker
    IMG_6460IMG_6461
  7. Kom det ned i farsen
    IMG_6462
  8. Bland det hele rundt
    IMG_6463
  9. Kom en stegepande over på komfuret, og tænd for varmen til middel varme
    IMG_6464
  10. Kom lidt olie eller smør på panden
    IMG_6465
  11. Brug nu en spiseske til at forme dine frikadeller.
    Når du har formet en frikadelle, kommer du den over på den varme pande
    IMG_6466IMG_6467IMG_6468
  12. Steg dem cirka 5 minutter på hver side
    IMG_6470IMG_6471
  13. Bagefter de færdige
    IMG_6472
  14. Ryd op i køkkenet 🙂

Dine lækre, hjemmelavede frikadeller er nu færdige og klar til at blive spist. Skulle der være nogen tilovers, kan du bruge dem i madpakken imorgen – på en rugbrødsmad eller i en sandwich 😛

IMG_6474

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.