Aftensmad Snacks Større børn Tilbehør

HOKKAIDO FRITTER

hokkaido fritter

Det er græskar sæson, og derfor rig mulighed for at lave en masse forskelligt mad med græskar. Denne opskrift er hokkaido fritter, som er en god snack eller lækker som tilbehør til aftensmaden!  😀
Hokkaido er en græskar art, og er rigtig god til at spise 😛

 

Tid: 10 minutter (+ 30 minutters bagetid)

Redskaber: 
  • Stor kniv – til at skære græskar
  • Skærebræt
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Spiske
  • Teske
Det skal du bruge:
  • 1 hokkaido græskar
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft 
  3. Halver hakkaido græskaret med en skarp kniv
    PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG!
  4. Tag græskar kernerne ud af dit hokkaido græskar
  5. Skær nu de to halvdele i tynde skiver – cirka 0,5 cm tykke
  6. Kom bagepapir på en bageplade
  7. Læg skiverne (med skræl) på bagepladen – det er muligt der skal bruges 2 bageplader!
  8. Pensl hokkaido skiverne med olie
  9. Drys salt på hokkaido skiverne
  10. Bag dem nu 30 minutter i ovnen
  11. Ryd op i køkkenet

Når dine hokkaido fritter har bagt i 30 minutter, og er kølet lidt af, er de klar til at blive spist  😛
Spis dem som de er, som en lille snack, eller brug dem som tilbehør til din aftensmad. Velbekommen!

hokkaido fritter

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.