Antal: ca. 15 kokostoppe | Tid i alt: 35 minutter |
Klokkeblomst kokkostoppe er en lækker snack til den søde tand. De smager så godt! Vi er i hvert fald virkelig fan af dem herhjemme! Og så er det både nemt og sundt 😎
Redskaber | Det skal du bruge |
Stor plastic skål
![]()
Grydeske Teske
![]() Spiseske Deciliterbæger Rene hænder Bageplade
![]() Bagepapir
![]()
Lille skål
![]() |
4 dl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 spsk
![]() ![]() ![]() ![]() 1 spsk ![]() ![]()
3 æggehvider
![]()
1 tsk
![]() ![]() 0,5 plade mørk chokolade
![]() |
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Kom kokosmel ned i skålen
- Tilsæt vaniljepulver og bland
- Tilsæt honning og kokosolie
- Tilsæt æggehvider
- Bland det hele godt sammen
- Kom bagepapir på en bageplade
- Lav nu små kokostoppe af blandingen med dine rene hænder
- Læg dem på bagepladen med bagepapir
- Bag dem i 15 minutter
- Tag kokostoppene ud af ovnen efter de 15 minutter
- Lad kokostoppene køle af
- Smelt nu chokoladen – put chokoladen i en lille skål
- Kom skålen med chokoladen i mikroovnen
- Varm 1 minut
- Rør rundt i chokoladen
- Varm 1 minut mere
- Er al chokoladen smeltet, dypper du kokostoppenes bund i chokoladen
Hvis ikke det er smeltet, varmes chokoladen 30 sekunder mere - Når kokostoppen er dyppet i chokoladen, kommes den hen på et nyt stykke bagepapir
OBS: læg kokostoppen på siden og ikke på bunden, hvor der er chokolade! - Lad chokoladen størkner – kom dem evt på køl
Når chokoladen er størknet, kan du nu nyde dine fantastiske klokkeblomst kokostoppe! Mmmm 😛