Den søde tand Mindre børn

KLOKKEBLOMST KOKOSTOPPE

kokostoppe

Klokkeblomst kokkostoppe er en lækker snack til den søde tand. De smager så godt! Vi er i hvert fald virkelig fan af dem herhjemme! Og så er det både nemt og sundt  😎

Antal: 15 kokostoppe
Tid: 20 minutter (+ 15 minutters bagetid)

Redskaber:
Stor plastic skål stor skål
Grydeske rosti-mepal-grydeske-sort
Teske teske

Spiseske COPENHAGEN-Mat-Spiseske

Deciliterbæger deciliter

Rene hænder rene hænder

Bagepladebageplade-30267
Bagepapir bagepapir
Lille skål ikea-skal-hvid__0328914_PE520140_S4

Det skal du bruge:
4 dl deciliterdeciliterdeciliterdeciliter kokosmel a_kokosraspeln_2
3 spsk COPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-Spiseskeflydende honning honning
1 spskCOPENHAGEN-Mat-Spiseske kokosolie kokosolie
3 æggehvider fdb-aeggehvider_2
1 tsk  teskevaniljepulver vaniljepulver
0,5 plade mørk chokolade 398192-lyse-udsigter-for-mrk-chokolade--
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
    img_2425
  3. Kom kokosmel ned i skålen
    img_4668
  4. Tilsæt vaniljepulver og bland
    img_4677
  5. Tilsæt honning og kokosolie
    img_4670
  6. Tilsæt æggehvider
    img_4675
  7. Bland det hele godt sammen
    img_4679
  8. Kom bagepapir på en bageplade
    img_4682
  9. Lav nu små kokostoppe af blandingen med dine rene hænder
  10. Læg dem på bagepladen med bagepapir
    img_4684
  11. Bag dem i 15 minutter
  12. Tag kokostoppene ud af ovnen efter de 15 minutter
    img_4688
  13. Lad kokostoppene køle af
  14. Smelt nu chokoladen – put chokoladen i en lille skål
    img_4690
  15. Kom skålen med chokoladen i mikroovnen
  16. Varm 1 minut
    img_4692
  17. Rør rundt i chokoladen
  18. Varm 1 minut mere
    img_4692
  19. Er al chokoladen smeltet, dypper du kokostoppenes bund i chokoladen
    Hvis ikke det er smeltet, varmes chokoladen 30 sekunder mere
    img_4693img_4694img_4695
  20. Når kokostoppen er dyppet i chokoladen, kommes den hen på et nyt stykke bagepapir
    OBS: læg kokostoppen på siden og ikke på bunden, hvor der er chokolade!
    img_4698
  21. Lad chokoladen størkner – kom dem evt på køl

img_4709
Når chokoladen er størknet, kan du nu nyde dine fantastiske klokkeblomst kokostoppe! Mmmm  😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.