Den søde tand

KOLDSKÅLS CRUNCH

Koldskåls crunch

Når det er sommer er der altså dømt koldskål.. synes vi i hvert fald herhjemme 😀 Og derfor skal der også noget lækkert ovenpå koldskålen. Et sundere alternativ til kammerjunkere, er det her koldskåls crunch.

Tid: 10 minutter

Redskaber:
  • Stegepande
  • Grydeske
  • Skærebræt
  • Kniv
Det skal du bruge:
  • 1 havregryn
  • 1 dl mandler
  • 1 spsk kokosolie (du kan også bruge smør)
  • 2 spsk honning
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Hak mandlerne i små stykker
  3. Opvarm stegepanden
  4. Kom kokosolien på panden
  5. Når kokosolien er smeltet hældes de hakkede mandler og havregryn på
    IMG_5128
  6. Hæld honning over
    IMG_5130
  7. Bland det hele godt rundt
    IMG_5131
  8. Rist det i cirka 5 minutter til havregrynene er lysebrune

Nu er din koldskålscrunch klar til at blive drysset ud over din koldskål.
Får du ikke spist det hele godt, kan du komme resten i en plastic eller glasbeholder.
Det kan heldigvis holde sig i mere end en uge 😛

IMG_5132

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.