Når det er sommer er der altså dømt koldskål.. synes vi i hvert fald herhjemme 😀 Og derfor skal der også noget lækkert ovenpå koldskålen. Et sundere alternativ til kammerjunkere, er det her koldskåls crunch.
Tid: 10 minutter
Redskaber:
- Stegepande
- Grydeske
- Skærebræt
- Kniv
Det skal du bruge:
- 1 havregryn
- 1 dl mandler
- 1 spsk kokosolie (du kan også bruge smør)
- 2 spsk honning
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Hak mandlerne i små stykker
- Opvarm stegepanden
- Kom kokosolien på panden
- Når kokosolien er smeltet hældes de hakkede mandler og havregryn på
- Hæld honning over
- Bland det hele godt rundt
- Rist det i cirka 5 minutter til havregrynene er lysebrune
Nu er din koldskålscrunch klar til at blive drysset ud over din koldskål.
Får du ikke spist det hele godt, kan du komme resten i en plastic eller glasbeholder.
Det kan heldigvis holde sig i mere end en uge 😛