Aftensmad

KOTELETTER I FAD MED PIKANTOST

koteletter i fad med pikantost

Tzatziki er virkelig noget af det nemmeste, og hurtigste at lave. Og så kan det bruges til mange forskellige ting – som dip, til aftensmad, til pastasalaten, til madpakken. Kun fantasien sætter grænser 😉

Tid: 10 minutter
Redskaber: 
  • Stegepande
  • Paletkniv
  • Køkkenrulle
  • Tallerken
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Teske
  • Deciliterbæger
  • Ovnfast fad
Det skal du bruge:
  • 4-6 koteletter (1 pakke)
  • (1 pakke bacon i tern)
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tsk paprika
  • 4 dl fløde (jeg brugte Oma’s 4%)
  • 2 dl pikantost (1 bæger)
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Varm en stegepande op
  4. Kom baconternen på den varme stegepande
  5. Steg baconternen til de lysebrune og sprøde
  6. Kom dem over på en tallerken med køkkenrulle, så køkkenrullen kan suge fedtet
  7. Kom nu koteletterne over på samme stegepande
  8. Steg dem 2 minutter på hver side
  9. Drys dem med lidt salt og peber
  10. Læg koteletterne i et ovnfast fad
  11. Hak peberfrugt og løg i små tern
  12. Kom dem over på stegepanden
  13. Steg dem i cirka 5 minutter
  14. Tilsæt paprika, salt og peber
  15. Tilsæt nu fløde og pikantost
  16. Bland det rundt til pikantosten er smeltet
  17. Hæld nu blandingen over koteletterne i det ovnfaste fad
  18. Kom det ovnfaste fad i den varme ovn i cirka 30 minutter
  19. Imens ryddes op i køkkenet 😉
  20. Efter 30 minutter tages koteletterne ud, og toppes med bacon.

Nu er dine koteletter i fad med pikantost klar til at blive spist. Server dem med ris 😛

koteletter i fad med pikantost

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.