Kyllinge i spinat/pesto sauce er altså virkelig god! Især hvis du laver din sauce på din hjemmelavede pesto. Ellers kan man sagtens snyde, og købe en færdig pesto 😉 Server retten med fuldkorns pasta – dét er bare godt 😀
Antal: 4 portioner
Tid: 25 minutter (Lidt ekstra tid, hvis du laver kylling i ovnen)
Redskaber:
- Kniv
- Skærebræt
- Teske
- Spiseske
- Deciliterbæger
- Ovnfast fad
- Stegepande
Det skal du bruge:
Kylling
Kylling
- 2 kyllingebryst
- 1 tsk salt
- Lidt peber
- Evt rosmarin
- Evt hvidløg
- Evt 0,5 dl vand
- Evt 1 spsk olie
Spinat/pesto flødesauce
- 5 dl madlavningsfløde (jeg brugte 7% fedt)
- 2 store håndfulde spinatblade
- 4 spsk pesto
- 1 tsk salt
- Lidt olie til stegning
Sådan gør du:
Kylling
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Læg kyllingebryst i et ovnfast fad
- Kom rosmarin, hvidløg og salt/peber ved
- Hæld vand og olie ud over
- Når ovnen er varm, steges kyllingen i ovnen i 20 minutter
På denne måde bliver kyllingebrysterne meget møre og lækre! - Kom kyllingebrysterne over på et skærebræt, og skær kyllingen i skiver
ELLER - Steg kyllingebrysterne cirka 8 minutter på hver side
- Krydr med salt og peber
- Kom kyllingebrysterne over på et skærebræt, og skær kyllingen i skiver
Spinat/pesto flødesauce
- Kom panden på et blus
- Kom lidt olie på panden
- Tilsæt spinat
- Spinat varmes til det er faldet sammen
- Tilsæt nu fløde
- Bland det rundt
- Tilsæt pesto
- Bland
- Tilsæt salt
- Når flødesaucen er varmet op, tilsættes kyllinge skiverne
- Bland det hele godt rundt
- Ryd op i køkkenet 😉
Så er din kylling i spinat/pesto sauce klar, og du kan tro det smager godt. 😛 Hvis du kan lide lidt ost, kan du rive lidt parmesan ud over. 😀
Server det med kogt pasta – find opskriften her.