Antal: til 4 personer | Tid i alt: 30 minutter |
Laks i cremet pesto-sauce er en nem, lækker ret, som smager så skønt – og den plejer at være et hit hos både store og små 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
En stor stegepande
|
4 laksefileter Pasta |
Sådan gør du
- Start med at skære skindet af dine laksefileter
- Skær laksen i firkanter
- Stil til side
- Kom stegepanden over på et kogeblus
- Tænd for varmen (middelhøj – 7 ud af 9 på mit komfur)
- Kom olie på panden
- Kom den frosne spinat på panden – steg til det er optøet
- Kom nu laksestykkerne over på panden sammen med spinaten
- Lad det stege i 4-5 minutter
- Tilsæt nu fløden
- Tilsæt pesto og parmesan
- Bland det hele godt rundt
- Kog pastaen som anført på pakken
- Til sidst ristes pinjekernerne på en lille stegepanden til de er gyldne
- Når pastaen har kogt, blandes den sammen med laks og pesto-spinat saucen.
- Drys til sidst pinjekernerne ud over
- Ryd op i køkkenet 😉
Så er din laks med cremet pesto-spinat sauce klar til at blive serveret. Hvis du har noget parmesan tilbage, kan du servere det sammen med retten, så man kan rive lidt parmesan ud over – det smager skønt 😛
Velbekommen!