Madvafler er vafler der ikke er søde, og derfor er de gode til frokost eller aftensmad. De kan spises med hvad du kan lide. Jeg kan godt lide dem med tomat og mozzarella 😛
Antal: 4 vafler
Tid: 20 minutter
Redskaber:
- Deciliterbæger
- Teske
- Vaffeljern
- Paletkniv
- Skål
- Piskeris
Det skal du bruge:
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 1 dl havregryn
- 1 dl rugmel
- 0,5 teske salt
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd for dit vaffeljern
- Pisk æg og mælk
- Tilsæt havregryn, rugmel og salt
- Bland det hele godt rundt
- Kom eventuelt lidt fedtstof på vaffeljernet, hvis det ikke er slip-let
- Kom en deciliter af vaffeldejen på vaffeljernet
- Lad det bage i 3-4 minutter til vaflen er sprød
- Tag vaflen af vaffeljernet ved hjælp af en paletkniv
- Læg den på en tallerken
- Gør det samme med de andre vafler
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu kan dine vafle serveres. Spis dem med tomat og mozzarella, skinke, laks eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser 😀