Morgenmad

MÜSLI GRØD

Müsli grød

Er du blevet lidt træt af havregrøden, og mangler en anden form for grød? Så prøv at tryl din müsli om til grød. 😛

Antal: 1 portion
Tid: 10 minutter

 

Redskaber: 
  • En gryde
  • En grydeske
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Skål til servering
Det skal du bruge:
  • 2 dl müsli – jeg brugte “Det Gode Liv – Supermüsli, æble og kanel”.
  • 2,5 dl vand
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 banan (1 hel hvis de er små)
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Hæld müsli ned i en gryde
  3. Tilsæt vand og salt
  4. Tilsæt bananen
  5. Mos bananen med en gaffel
  6. Bland det hele godt rundt
  7. Kom gryden over på et blus
  8. Tænd for varmen og bring det i kog
  9. Skru ned for varmen
  10. Lad grøden koge videre ved svag varme under omrøring i 7-8 minutter alt efter hvor tyk du vil have grøden
  11. Ryd op i køkkenet 😉

Så er din morgenmad klar! Lidt sødme fra bananen, og god mæthed fra nødder, kerner og gryn fra müslien. 😛

müsli grød

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.