Snacks Til madpakken Tilbehør

OLIVENTAPENADE

Oliventapenade

Oliventapenade er virkelig nemt at lave, smager rigtig godt, er sundt og kan bruges til mange ting. Hvis vi laver tapasbord, bliver oliventapenaden altid lavet. Men den er også rigtig godt som dip, og som smørelse i en sandwich 🙂

Tid: 10 minutter

Redskaber: 
  • Minihakker eller blender
  • Deciliterbæger
  • Lille skål
Det skal du bruge:
  • 500 g sorte oliven uden sten
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 dl spsk olivenolie
  • 0,5 dl revet parmesan
  • Knivspids salt
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom alle ingredienserne ned i minihakkeren
  3. Blend det hele, til der ikke er nogle klumper
  4. Smag til med salt
  5. Kom oliventapenade over i en lille skål
  6. Ryd op i køkkenet

Din oliventapenade kan nu serveres med noget lækkert hjemmebagt brød, boller eller som dip til dine hjemmelavede grissini.
Og det gode er, at oliventapenade kan holde sig en uges tid i køleskabet 😛

Oliventapenade

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.