Om mig

3f4620_db0ac0c966a1452da44034c577f44f4c~mv2_d_5616_3744_s_4_2-2

Hvem er jeg?
Jeg hedder Irina, er 26 år gammel og eeeelsker at lave mad og spise mad.
Men jeg går også i skole – her læser jeg noget der hedder Human Ernæring. Human Ernæring betyder “Menneskets ernæring”. Det vil sige, at når jeg er færdig om 1 år med at læse, så er jeg ernæringsekspert. Så bliver jeg ekspert i at fortælle, hvad der er sund mad og hvad der er usund mad, og hvad alle de forskellige fødevarer gør ved vores krop – og hvorfor man kan blive syg af at spise noget forkert mad. Det er ret sejt!

Jeg har også et arbejde – faktisk to steder. Jeg er nemlig både underviser for Skoletjenesten og så arbejder jeg også for Kræftens Bekæmpelse.
I Skoletjenesten underviser jeg folkeskoleelever fra 7. til 10. klasse. Jeg underviser dem bl.a. i hvad sukker er, hvor man kan finde sukker, og at der findes både godt og dårligt sukker – måske nogle af jer har været derinde og haft mig som underviser?
I Kræftens Bekæmpelse arbejder jeg i sekretariatet i afdelingen der hedder “Kost, kræft og helbred – Næste generationer”. Her snakker jeg med mange forskellige mennesker, og hjælper med at svare på spørgsmål omkring den undersøgelse Kræftens Bekæmpelse laver.

Når jeg ikke går i skole eller arbejder, synes jeg det er rigtig sjovt at lave mad. Men jeg synes, der mangler en masse opskrifter til Jer, som er nemme at læse og sjove at lave. Derfor har jeg lavet den her hjemmeside, og jeg håber I bliver rigtig glade for at bruge den 🙂
I er velkomne til at kontakte mig med kommentarer, ideer eller andre ting.

Følg også gerne med på Instagram profilen Juniorkokkeriet – her vil løbende blive opdateret med nye opskrifter og andre spændende opslag 🙂

God fornøjelse!

_mg_8994 KONTAKT
MAIL: irinacoldingblom@gmail.com
TLF: 23 98 18 99

0 kommentarer