Den her lækre omelet med tomat, spinat og ost er helt perfekt til morgenmad. Den mætter godt, og så er den både sund og nem at lave 😎
Antal: 1 stor omelet
Tid: 10 minutter
Redskaber:
- Deciliterbæger
- Teske
- Skål
- Piskeris
- Stegepande
- Paletkniv
- Tallerken
Det skal du bruge:
- 3 æg
- 0,5 tsk salt
- Lidt peber
- Lidt olie
- 1 håndfuld spinat
- 1 tomat
- 0,5 dl ost (cheddar, mozzarella eller hvad du kan lide)
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Slå de tre æg ud i en skål
- Pisk æggene med et piskeris (eller en gaffel
- Kom salt og peber i
- Skyl tomaten
- Skær tomaten i skiver
- Skyl spinatten
- Opvarm stegepanden
- Kom lidt olie på stegepanden
- Kom spinatten på panden
- Steg det i 2 minutter
- Fordel spinat rundt på stegepanden
- Til sidst kommer du æggeblandingen hen over spinaten, så det fylder hele stegepanden
- Skru lidt ned for blusset, og lad omeletten stå et par minutter til den ikke længere er helt flydende
- Nu vænner du omeletten med paletkniven
- Steg omeleten 1 minut på den anden
- Drys ost ud på omeletten
- Fordel tomatskiverne på den ene halvdel af omeletten
- Luk den sammen på midten
- Kom nu omeletten over på en tallerken
Og så er der klar til servering. En god, mættende morgenmad 🙂