NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad

ONE POT PASTA MED KYLLING, SPINAT OG CHAMPIGNON

One pasta er helt genialt til de dage, hvor aftensmaden ikke skal tage mere end 20 minutter. Denne her er med kylling og spinat og champignon – og det er så lækkert 😛 Det gode er, at du bare kan bruge hvad du har i køleskabet – og så skal det egentlig bare passe sig selv i en gryde 🙂 
 
Redskaber Ingredienser
  • Skærebræt
  • Urtekniv
  • Stor kniv
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Lille skål
  • Stor gryde
  • Grydeske
  • 0,5 pakke champignoner
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 kyllingebryst fileter
  • 3 “klumper” frossen spinat
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 grøntsagsbuillon
  • 5 dl kogende vand
  • 5 dl pastaskruer
  • 1 teske salt
  • 1 tsk oregano
  • Lidt peber 

Sådan gør du:

  1. Vask hænder vaskhænder       
  2. Skyl champignoner
  3. Skær champignon i skiver
  4. Kom det ned i gryden
  5. Pil skrællen af løget
    IMG_5189
  6. Skær det i mindre stykker
  7. Kom det ned i gryden
  8. Pil skrællen af hvidløget
  9. Hak det i små stykker
    IMG_5191
  10. Kom det ned i gryden
  11. Brug et nyt skærebræt og kniv til at skære kylling i mindre stykker
  12. Kom kyllingen ned i gryden
  13. Kom spinat og basilikum over i gryden
  14. Kom grøntsagsbuillon og kogt vand i en lille skål til grøntsagsbuillon er opløst
    IMG_5195
  15. Hæld det over i gryden
  16. Tilsæt pastaen, oregano, og salt
  17. Hæld til sidst de flåede tomater over i gryden
  18. Bland det hele godt sammen
  19. Kom låg på gryden, og tænd for varmen
  20. Nu skal gryden bare står i 10-15 minutter. Er pastaskruerne ikke færdige efter 10 minutter, giver du dem 5 minutter mere 🙂
  21. Smag til med salt og peber
  22. Ryd op i køkkenet 🙂

Nu er din one pot pasta færdig. Og var det ikke nemt? 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.