One pot wok er en anden udgave af one pot – for hvorfor ikke fortsætte med noget som er så nemt og lækkert? 😀 Så nu kan du prøve den her lækre wok, som er ligeså nem at lave 🙂
Antal: 4 personer
Tid: 15 minutter
Redskaber:
- Skærebræt
- Urtekniv
- Stor kniv
- Deciliterbæger
- Teske
- Lille skål
- Stor gryde
- Grydeske
Det skal du bruge:
- 6 champignoner
- 1 løg
- 2 revne gulerødder
- 1 peberfrugt
- 2 kylling brystfileter
- 1 dåse kokosmælk
- 1 fed hvidløg
- 1 lille dåse karrypaste
- 1 grøntsagsbuillon
- 4 dl kogende vand
- 1 pakke fuldkorns nudler
- 1 teske salt
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Skyl champignoner og peberfrugt
- Skær dem i mindre stykker
- Pil skrællen af løget
- Skær det i mindre stykker
- Kom champignon og løg ned i en stor gryde
- Kom det revne gulerød ned i gryden
- Kom det ned i gryden
- Pil skrællen af hvidløget
- Brug en hvidløgspresser, og pres hvidløget ned i gryden
- Brug et nyt skærebræt og kniv til at skære kyllingen i mindre stykker
- Kom kyllingen over i gryden
- Kom grøntsagsbuillon og kogt vand i en lille skål til grøntsagsbuillon er opløst
- Hæld det over i gryden
- Kom nu salt, karrypaste og kokosmælk over i gryden
- Til sidst tilsættes fuldkorns nudlerne
- Bland det hele godt sammen
- Kom låg på gryden, og tænd for varmen
- Nu skal gryden bare står i 10-15 minutter. Er pastaskruerne ikke færdige efter 10 minutter, giver du dem 5 minutter mere 🙂
- Ryd op i køkkenet 😀