Aftensmad

ONE POT

One pot
One pot er det nye sort – og det kan jeg faktisk godt forstå. Fordi det er virkelig det nemmeste i verden – og aftensmad er klar på kun 15 minutter. Så er det måske ikke værd at prøve? 😀

 

Antal: 4 personer
Tid: 15 minutter

Redskaber:
  • Skærebræt
  • Urtekniv
  • Stor kniv
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Lille skål
  • Stor gryde
  • Grydeske
Det skal du bruge:
  • 6 champignoner
  • 1 løg
  • 3 store håndfulde spinat (jeg brugte frosen spinat)
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 kylling brystfileter
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 grøntsagsbuillon
  • 4 dl kogende vand
  • 5 dl pastaskruer
  • 1 teske salt
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skyl champignoner
  3. Skær dem i mindre stykker
    IMG_5188
  4. Pil skrællen af løget
    IMG_5189
  5. Skær det i mindre stykker
  6. Kom champignon og løg ned i en stor gryde
  7. Skyl spinat og basilikum
  8. Kom det ned i gryden
  9. Pil skrællen af hvidløget
  10. Hak det i små stykker
    IMG_5191
  11. Kom det ned i gryden
  12. Brug et nyt skærebræt og kniv til at skære kyllingen i mindre stykker
    IMG_5190
  13. Kom kyllingen over i gryden
  14. Kom grøntsagsbuillon og kogt vand i en lille skål til grøntsagsbuillon er opløst
    IMG_5195
  15. Hæld det over i gryden
  16. Hæld de flåede tomater over i gryden
  17. Til sidst tilsættes pastaen og salt
    IMG_5198
  18. Bland det hele godt sammen
    IMG_5199
  19. Kom låg på gryden, og tænd for varmen
    IMG_5200
  20. Nu skal gryden bare står i 10-15 minutter. Er pastaskruerne ikke færdige efter 10 minutter, giver du dem 5 minutter mere 🙂

IMG_5203

Så er din one pot klar til at blive serveret. Det hedder one pot, fordi man putter alle ingredienserne ned i en stor gryde. Det er så smart 😀
Jeg håber du synes det smager hammer godt 🙂

IMG_5208

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.