Mindre børn Snack

POCAHONTAS PIZZASNEGLE

img_3529-1

Pocahontas pizzasnegle! Mmm, glæd dig til du har lavet dem. De smager altså bare godt! 😀 Og gode både som snack og til madpakken.

 

Antal: 16 pizzasnegle
Tid:  30 minutter (+ 45 minutters hævetid og 20 minutters bagetid)

Redskaber:
Stor skål stor skål
Grydeske rosti-mepal-grydeske-sort
Rivejern Rivejern
Deciliterbæger deciliter
Teske teske
Spiseske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
Rene hænder rene hænder
Viskestykke viskestykke
2 små skåle ikea-skal-hvid__0328914_PE520140_S4ikea-skal-hvid__0328914_PE520140_S4
Skærebræt Skærebræt
Brødkniv wmf-spitzenklasse-plus-broedkniv
BagepapirFDB-redskaber57
Bageplade bageplade-30267
Det skal du bruge:
Pizzadej
25 g 
gær gær (0,5 pakke)

3 dl deciliterdeciliterdeciliter 
lunket vand vand
2 dl deciliterdeciliter fintrevet gulerødder

1 tsk
 teskesalt salt
3 dl deciliterdeciliterdeciliter grahamsmel grahamsmel-web (du kan også bruge rugmel eller fuldkorns hvedemel)
5 dl deciliterdeciliterdeciliterdeciliterdeciliter hvedemel amo-hvedemel.jpg

Fyld
2 dl deciliterdeciliter flåede tomater 
2 spskCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-Spiseske tomatpuré tomatpasta_140g(eller 0,5 af de store dåser)
1 spsk  COPENHAGEN-Mat-Spisesketørret oregano 3413-r
1 tskteske
salt salt
4 dl deciliterdeciliterdeciliterdeciliter skinkestrimler fullsizerender
2 dl deciliterdeciliterrevet ost fdb_-ost_revet_0(jeg brugte mozzarella)
Sådan gør du:
Pizzadej
  1. Vask hænder vaskhænder
  1. Kom gær ned i en skål
    img_3455
  2. Tilsæt vand
    img_3456
  3. Bland til gæren er opløst
    img_3459
  4. Skyl gulerødderne
    img_3458
  5. Riv gulerødderne
    img_3460
  6. Tilsæt revet gulerødder i skålen med gær
    img_3461
  7. Tilsæt salt
    img_3465
  8. Tilsælt rugmel 1 dl ad gangen
    img_3472
  9. Bland det hele godt rundt
    img_3473
  10. Tilsæt hvedemel 1 dl ad gangen
    img_3474
  11. Bland det hele godt rundt
  12. Når du ikke kan blande med grydeskeen, bruger du dine rene hænder
    img_3478
  13. Kom et viskestykke hen over skålen med dejen
    img_4580
  14. Stil skålen et lunt sted i 45 minutter
  15. Imens dejen hæver, laves fyldet

Fyld
1. Bland flåede tomat og tomatpuré i en skål
img_3480 img_3483
2. Tilsæt oregano
img_3485
3. Tilsæt salt
img_3488
4. Bland din pizzasauce
img_3487
5. Bland skinke og ost i en anden skål
img_3490img_3494img_3495

Pizzasnegle
1. Tænd ovnen på 200 grader
200 grader
2. Når dejen har hævet i 45 minutter, ruller du den ud til en firkant – den skal være ca. 1 cm tyk
img_3499 img_3500
3. Fordel din pizzasauce ud på dejen
img_3502 img_3503
4. Fordel nu din skinke/oste blanding oven på pizzasaucen
img_3505 img_3508
5. Rul dejen sammen til en roulade, og kom den over på et skærebræt
img_3510 img_3511
6. Skær din roulade i 2 cm tykke skiver
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG PÅ DEN SKARPE KNIV!
img_3512
7. Fold enden af sneglen inden under pizzasneglen
img_3513 img_3514
8. Kom bagepapir på en bageplade
img_2812
9. Kom dine pizzasnegle hen på bagepladen med bagepapir
img_3517
10. Når ovnen er varm kommer du dine pizzasnegle i ovnen
img_3519
11. Bag dine pizzasnegle i 20 minutter
12. Imens ryddes op i køkkenet 😉
13. Når dine pizzasnegle har bagt 15-20 minutter, tages de ud af ovnen
img_3521

Når dine pizzasnegle har kølet lidt af, er de klar til at blive spist, eller til at komme med på madpakken 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.