Den søde tand Ikke kategoriseret

RABARBER CRUMBLE

Rabarber crumble

Det er sommer og (burde være) sol 😀 Rababerne vokser i haverne og sælges i supermarkedet – så det er da tid til en opskrift med rabarber. Og rabarber crumble forbinder jeg bare med sommer og sol! 😉

Antal: 4 personer
Tid: 20 minutter (+ 20 minutter i ovnen)

Redskaber: 

Urtekniv raadvad-urtekniv-12-cm

Skærebræt Skærebræt

2 plastic skåle stor skålstor skål

1 lille skål hammershoei-skaal-hvid

Tærtefad tærtefad
Spiseske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
Deciliterbæger deciliter

 

Det skal du bruge:

8 rabarber stængler rabarber

1 vaniljestang xugandan-vanilla-bean-jpg-pagespeed-ic-boca6tq4zt(eller 1 tsk vaniljepulver)
5 spsk COPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-Spiseske agavesirup agave (eller honning)
2,5 dl deciliterdeciliter deciliter havregryn havregryn
3 dl deciliterdeciliterdeciliterkokosmel a_kokosraspeln_2
1 dl decilitermandler mandler_4
1 moden banan small-banana-isolated-lunch-box-sized-white-background-33216866
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Skyl rababerne
    IMG_6771
  4. Skær dem i skiver (0,5-1 cm tykke)
    IMG_6772
  5. Kom dem op i en plasticskål
    IMG_6774
  6. Tilsæt 2 spsk COPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-Spiseske agavesirup
    IMG_6776
  7. Halver vaniljestangen, og skrab vaniljekornene ud
    IMG_6777 IMG_6778
  8. Kom vanilje op i skålen med rabarber og agavesirup
    IMG_6779
  9. Bland det godt, og lad skålen stå!
  10. Find en ny plastic skål frem
  11. Kom havregryn og kokosmel op i den
    IMG_6780 IMG_6782
  12. Hak mandler i mindre stykker
    IMG_6784IMG_6785
  13. Kom de hakkede mandler op i skålen med havregryn og kokosmel
    IMG_6786
  14. Tilsæt 3 spsk COPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-Spiseskeagavesirup
    IMG_6787
  15. Mos bananen i en lille skål
    IMG_6789 IMG_6790
  16. Kom den op i skålen med mandler, havregryn, kokosmel og agavesirup
    IMG_6792
  17. Bland det hele godt
    IMG_6793
  18. Fordel nu skålen med rabarber over i tærtefadet
    IMG_6794
  19. Fordel havregryns blandingen over rababerne
    IMG_6796IMG_6798
  20. Kom nu rabarber crumblen i den varme ovn
  21. Bag den i cirka 20 minutter
  22. Efter 20 minutter tages rabarber crumblen ud af ovnen
    PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG – BRUG GRYDELAPPER!

IMG_6805

Nu kan du nyde din rabarber crumble. Du kan spise den med som den er, eller spise den med vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche 😛

IMG_6816

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.