Rød pesto er bare så lækkert! Det kan spises som dip til nogle grøntsagsstænger, bruges som dressing til din pastasalat, dit pitabrød eller i din sandwich. 😀
Tid: 15-20 minutter
Redskaber:
- Minihakker/blender
- Deciliterbæger
- Spiske
- Teske
- Lille skål
Det skal du bruge:
- 2 dl soltørrede tomater i olie
- 0,5 dl pinjekerner eller mandler
- 1 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- 0,5 tsk salt
- Lidt peber
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Kom soltørrede tomater, pinjekerner/mandler, olie, hvidløg, salt og peber ned i minihakkeren/blenderen
- Blend det hele i 2-3 minutter til der ikke er nogle klumper
- Kom den røde pesto op i en lille skål
Den røde pesto er nu klar til at blive spist, som dip eller som dressing. Den smager mega godt 😀
Hvad synes du?