NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Den søde tand - uden tilsat sukker Mindre børn

ROSA ROULADE ROMKUGLER

Antal: ca. 20 stykker Tid: 20-30 minutter

Kan du godt lide romkugler? Så er det her lige noget for dig. Det er nemlig nem og sund udgave af romkugler. Og man kan nærmest ikke smage forskel  😛

Redskaber

Det skal du bruge

Deciliterbæger deciliter

Spiseske COPENHAGEN-Mat-Spiseske

 

 

Teske teske
Minihakker

 

 

Skål images-2
Rene hænder saebe_haender

 

 

Lille skål hammershoei-skaal-hvid
Tallerken eller fad 5705140683148
 
 

1 dl decilitermandler mandler_4

1 dl deciliter kokosmel a_kokosraspeln_2

0,5
dl deciliter kakao Trinkschokolade-201020595013

10 dadler uden sten
 imagesimagesimagesimagesimagesimagesimagesimagesimagesimages

1 tsk teske romessens 2993_droetker_romaroma

 

1 spsk COPENHAGEN-Mat-Spiseskekokosolie (eller smør) ProductPage_350x262
 
 

Sådan gør du

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Blend mandel og kokosmel så det bliver til mel
    img_2314 img_2315
  3. Tilsæt kakao til mandel- og kokosmel blandingen
    img_2318
  4. Blend igen
    img_2319
  5. Tilsæt dadler én efter én og blend til der ikke er flere dadler tilbage
    img_2320
  6. Tilsæt 1 tsk romessens og blend igen
    img_2322
  7. Til sidst tilsættes kokosolien
    img_2327
  8. Blend det hele i 1 minut (hvis det er svært at blende – så bland det sammen med dine rene hænder)
    3f4620_744222bf6e55414ba43205270d99485e~mv2_d_3245_2983_s_4_2
  9. Hæld kokosmel i en lille skål
  10. Form nu massen til små kugler en efter en.
  11. Når du har formet en kugle, dyppes den i kokos og lægges derefter over på tallerkenen (fadet)
    img_2328
  12. Dette gøres til der ikke er mere tilbage
  13. Væn dadel-romkuglerne i kokosmelen
  14. Stil tallerkenen/fadet i køleskabet 1-2 timer
    3f4620_042b7fbd4ed04555a54b35aeee645858~mv2_d_5616_3744_s_4_2
  15. Ryd op i køkkenet 😉
  16. Efter et par timer kan de nydes! OG de smager næsten ligesom rigtig romkugler! 😀
print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.