Tilbehør

SPINAT/MANGO SALAT

Spinat mango salat

Spinat/mango salat med avocado og kokosflager er helt perfekt som tilbehør. Det er sundt, dejligt friskt og nemt at lave 😀 Og så kommer man helt til at tænke på sol og sommer på grund af mangoen og kokosflagerne – men det gør vel heller ikke noget? 😉

Tid:  15 minutter

Redskaber: 
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Deciliterbæger
  • Stor skål eller fad
  • Teske
  • Lille skål
Det skal du bruge:
  • 1 pose spinat
  • 1 pose mozarella kugler
  • 2 dl kokosflager
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 0,5 dl hvidvinseddike
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skyl spinaten
  3. Kom det over i en stor skål eller fad
  4. Klip hul i posen med mozarella kugler
  5. Tøm den for vand
  6. Hæld mozzarella kuglerne ned i skålen med spinat
  7. Halver avocadoen
  8. Tag stenen ud
  9. Pil skrællen af avocadoerne
  10. Skær den i mindre stykker
  11. Det samme gøres med mango – her kan det være nemmere at bruge en skræller først, og bagefter skærer den ud
  12. Tilsæt mango, avocado og kokosflagerne til skålen med spinat
  13. Bland det hele godt rundt
  14. Kom olivenolie, hvidvinseddike og honning i en lille skål
  15. Bland det hele godt rundt
  16. Hæld det over spinat/mango salaten
  17. Ryd op i køkkenet

IMG_6143

Nu er din spinat/mango salat klar til at blive spist. Spis den som tilbehør til aftensmaden – den er bare god :-p

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.