Spinat/mango salat med avocado og kokosflager er helt perfekt som tilbehør. Det er sundt, dejligt friskt og nemt at lave 😀 Og så kommer man helt til at tænke på sol og sommer på grund af mangoen og kokosflagerne – men det gør vel heller ikke noget? 😉
Tid: 15 minutter
Redskaber:
- Urtekniv
- Skærebræt
- Deciliterbæger
- Stor skål eller fad
- Teske
- Lille skål
Det skal du bruge:
- 1 pose spinat
- 1 pose mozarella kugler
- 2 dl kokosflager
- 1 mango
- 1 avocado
- 0,5 dl olivenolie
- 1 tsk honning
- 0,5 dl hvidvinseddike
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Skyl spinaten
- Kom det over i en stor skål eller fad
- Klip hul i posen med mozarella kugler
- Tøm den for vand
- Hæld mozzarella kuglerne ned i skålen med spinat
- Halver avocadoen
- Tag stenen ud
- Pil skrællen af avocadoerne
- Skær den i mindre stykker
- Det samme gøres med mango – her kan det være nemmere at bruge en skræller først, og bagefter skærer den ud
- Tilsæt mango, avocado og kokosflagerne til skålen med spinat
- Bland det hele godt rundt
- Kom olivenolie, hvidvinseddike og honning i en lille skål
- Bland det hele godt rundt
- Hæld det over spinat/mango salaten
- Ryd op i køkkenet
Nu er din spinat/mango salat klar til at blive spist. Spis den som tilbehør til aftensmaden – den er bare god :-p