Tilbehør

SYLTEDE RØDLØG

Syltede rødløg

Syltede rødløg er virkelig en god ting at have i køleskabet. Også kan det bruges til mange forskellige ting: salater, i burgeren, i en sandwich eller ovenpå en rugbrødsmad 😛
Tid:  10 minutter

Redskaber: 
  • Et skoldet glas (gerne et med låg)
    Et skoldet glas, er et glas der er blevet skyllet igennem med kogt vand
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Gryde
Det skal du bruge:
  • 3 rødløg
  • 4 dl almindelig eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk peberkorn
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skær rødløgene i tynde skiver
  3. Kom rødløgene op i dit skoldede glas
  4. Kom eddike og sukker op i en gryde
  5. Tænd for varmen
  6. Tilsæt peberkorn
  7. Lad det koge op
  8. Når det har kogt op og sukkeret er opløst, hældes det ud over rødløgene i det skoldede glas
  9. Luk glasset
  10. Ryd op i køkkenet 🙂
  11. Når det er kølet af, sættes det på køl

Nu har du syltede rødløg til de næste uger (hvis du ikke når at spise dem). De smager bare så godt – også er det jo bare virkelig nemt at lave 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.