Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/juniorkokkeriet.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/juniorkokkeriet.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Aftensmad

TOMAT, BASILIKUM BAGT KYLLING

Tomat, basilikum bagt kylling

Tomat, basilikum bagt kylling er en lækker middagsret, som er hurtig at lave. Også smager den mega godt 😉

Antal: Til 4 personer
Tid: 20 minutter (+ cirka 30 minutter i ovnen)

Redskaber: 
  • Deciliterbæger (dl)
  • Teske (tsk)
  • Ildfast fad
  • Hvidløgspresser
  • Urtekniv
  • Skærebræt
Det skal du bruge:
  • 3-4 kyllingbryst
  • 3 tomater
  • 2 dl artiskokhjerter fra glas
  • 1 frisk mozzarella
  • 0,5 dl revet parmesanost
  • 2 pressede hvidløg
  • 10 friske basilikumblade
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Kom kyllingbrystene i det ildfaste fad
  4. Drys salt ud over
    GW6STwuKRxCFQRr8zFoTqg_thumb_81ed
  5. Kom det ildfaste fad i den varme ovn
  6. Nu skal kyllingbrystene være i ovnen i 15 minutter
  7. Imens gør du resten klar
  8. Skyl tomater og basilikum
  9. Skær tomaterne i tern
  10. Skær artiskok i mindre stykker
    d%MTfHHiSRqBn7k73FhEbw_thumb_81f3
  11. Bland tomater, basilikum, artiskok, parmesan og hvidløg i en lille skål
    UNADJUSTEDNONRAW_thumb_81f9
  12. Skær mozzarellaen i skiver
  13. Når kyllingen har fået 15 minutter tages de ud af ovnen
    8X2vxFb4SMaYFEdUw3VKZQ_thumb_81fa
  14. Fordel tomat, basilikum, artiskok, parmesan og hvidløgsblandingen ud over kyllingen
    KxdVbHIcSYWKlE3jgvu%Jg_thumb_81fb
  15. Til sidst lægges mozzarella skiverne ud over
    hxnPVUuOQM+oIP9eT4pUsA_thumb_81fd
  16. Kom nu det ildfaste fad tilbage i ovnen i 15-20 minutter
  17. Imens ryddes op i køkkenet og dækkes bord 🙂

Din basilikum kylling er nu færdig 😀
Spis det som det er, eller server det med tortellini, fuldkornspasta eller lækkert brød 😛

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_81da

print

2 Comments

  1. Hej Irina.
    Min datter og jeg skal forsøge os med denne ret i aften og i den forbindelse skal jeg høre, om det er artiskokhjerter fra glas du bruger. Alternativt skal jeg høre, hvor man kan få dem “ikke i glas”…Er det så hele artiskokker man skal købe og skralde sig ind til hjertet?
    Mvh Rikke

    1. Hej Rikke.
      Det lyder bare rigtig godt, at I skal lave den ret.
      Det smager hammer godt 🙂
      Og det er lige præcis artiskokhjerter fra glas – så det er heldigvis ret nemt.
      Tak fordi du spørger. Det får jeg lige rettet i opskriften, så der ikke er nogen tvivl.
      Rigtig god fornøjelse!

      Mange hilsner fra Irina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.