Aftensmad

VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER

Vietnamesiske forårsrulle

Vietnamesiske forårsruller er viiirkelig godt, nemt at lave og også sundt. Og så bliver man mæt på den virkelig rare måde 😀 Det gode er, at du helt selv kan bestemme hvad der skal i pandekagen alt efter hvad du bedst kan lide 🙂

Antal: 4 personer
Tid: 20 minutter

Redskaber: 
  • 6 små skåle
  • Urtekniv
  • Stor kniv
  • Skærebræt (både til kød og grøntsager)
  • Stegepande
  • Paletkniv
  • Rundt fad der passer til rispapiret
Det skal du bruge:
  • 1 agurk
  • 3 gulerødder
  • Spinat
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 mango
  • 2 avocadoer
  • 2 kyllingbryst
  • 1 pakke rispapir
  • Vand
Dip:
  • Sød chili sauce
  • Soya sauce
  • Hoison sauce
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skræl gulerødderne
  3. Skyl agurk og forsløg
  4. Skær gulerødder, agurk og forårsløg i strimler
  5. Halver avocadoen og tag stenen ud
  6. Skær skiver ned i avocadoen og brug derefter en ske til at få strimlerne af
    images-5
  7. Skær mangoen på siden af stenen
    34188b5f2a5a3c8794ab82230b4b47a8
  8. Skær nu strimler ned i, og vend vragen udad og skær strimlerne af
  9. Skyl og hak spinat
  10. Kom gulerødder, agurk, forårsløg, avocado, mango og spinat ned i små skåle
    IMG_6628
  11. Skær nu kyllingbrysterne i strimler
  12. (Du kan bruge noget marinade til din kylling. Jeg brugte hoisin sauce)
  13. Steg kylling strimlerne i cirka 5 minutter (alt efter hvor store dine strimler er)
    IMG_6634
  14. Nu dine pandekager til at blive lavet.
  15. Fyld fadet med vand
  16. Læg nu et styk rispapir i vandet, så det er dækket med vand
  17. Tag rispapiret op, når det er blevet vådt
  18. Læg rispapiret på din tallerken – du vil nu opleve at den bliver helt blød (som en pandekage)
  19. Læg nu det fyld og dressing på din vietnamesiske forårsruller, og fold den
    Tip: Læg fyldet på midten af rispapiret og fold to ender ind mod midten inden du ruller. På den måde falder fyldet ikke ud, når du spiser den vietnamesiske forårsrulle 😉
    Rulning-1024x1024

Nu er det bare om at spise løs, til du er mæt. Du kan jo lave dine vietnamesiske forårsruller forskellige ved at putte noget forskelligt fyld i 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.