Wok er bare altid en vinder! Både fordi det er nemt at lave, det smager godt og det er sundt. Såååå, hvad er der ikke at kunne lide ved det? 😉 Er du ikke så vild med de grøntsager der er i den her, kan du bare skifte dem ud med nogle grøntsager du kan lide 🙂 Jeg elsker når grøntsagerne har en masse forskellige, flotte farver. Så er det som om maden smager bedre – kender du det? 😀
Antal: 4 personer
Tid: 30 minutter
Redskaber:
- Gryde – gerne en wokgryde
- Liter bæger
- Sigte
- Skærebræt
- Spiseske (spsk)
- Urtekniv
- Wokpande
- Grydeske
Det skal du bruge:
- 1 pakke kyllinge inderfilter (350 g)
- 1 løg
- 3 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 1 pakke grønne bønner
- 1 pakke nudler (250 g)
- 1 spiseske sesamolie
- 3 spsk fiskesauce
- 1 l vand til kogning af nudler
- 1 spsk salt
- 1 håndfuld cashewnødder
- 1 glas karry paste
Sådan gør du:
Nudler
- Vask hænder
- Hæld vand og salt ned i en gryde
- Kom låg på
- Sæt gryden på en kogeplade, og tænd for varmen
- Når vandet koger, hældes nudlerne i
PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG! - Skru lidt ned for varmen
- Lad nudlerne koge 5-6 minutter
- Hæld nudlerne over i en sigte til vandet er løbet fra
Wok
- Skyl gulerødder, peberfugt og bønner
- Skær dem i den størrelse du synes passer til din wokret
Du kan skære dem i tern, i strimler eller hvad du synes - Pil og skær også løget
- Varm sesamolien i en wokpande
- Skær kyllingen i mindre stykker
- Steg kyllingen i 5 minutter
- Kom cashewnødder, gulerødder, peberfrugt, grønne bønner og løg over på den varme wokpande
- Steg dem i 5 minutter sammen med kyllingen
- Tilsæt karry paste og fiskesauce
- Bland det hele godt sammen
- Lad det hele stege 2-3 minutter
- Ryd op i køkkenet
Nu kan du servere din wokret med nudler. Det smager virkelig lækkert! Og resterne kan sagtens spises koldt og tages med i madpakken 😛