Tid: 25 minutter i alt |
Denne her granola med dadler er virkelig lækker – især med dadelstykkerne i. Det giver lige lidt ekstra sødme 😉 Det er super nemt at lave og er en favorit til morgenmaden 😀 Og det gode er, at du kan bruge lige de nødder og kerner du har i skuffen/skabet, eller dem du bedst kan lide 🙂
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 150 grader varmluft
- Kom havregryn, hørfrø , græskarkerner, sesamfrø, cashewnødder, kanel og vaniljepulver i en skål
- Bland det hele godt rundt
- Skær dadlerne i mindre stykker
- Kom honning i en lille skål
- Kom skålen med honning i mikroovnen i 30 sekunder, så det smelter
- Hæld nu dadel stykkerne og det smeltede honning ud over granola blandingen
- Bland det godt rundt
- Kom bagepapir på bagepladen
- Fordel granola blandingen ud på bagepapiret
- Når ovnen er varm, kommer du det i ovnen i 7 minutter
- Imens ryddes op i køkkenet
- Efter 7 minutter skal granolaen lige blandes rundt
- Giv det 8 minutter mere
- Efter de 8 minutter tages granolaen ud af ovnen
- Lad det køle af
- Kom din granola over i et glas med låg
Hvis du ikke har et glas med låg, kan du også komme din granola over i almindelige glas og dække det til med sølvpapir eller husholdsningsfilm 🙂
Din lækre granola er nu færdig. Spis den ovenpå din skyr, yoghurt eller ovenpå din havregryn eller bare med mælk – det er så godt 😛