Antal: 12 stykker | Arbejdstid: 30 minutter Bagetid: 15-20 minutter |
Redskaber | Ingredienser |
|
Dejen
Frosting
|
Sådan gør du
Dej
- Vask dine hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Start med at tage smøren ud af køleskabet, så det kan blive blødt
- Bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker i en skål
- Stil den til side
- Når smøren er stuetemperatur, piskes smør og sukker i en ny, stor skål
Pssst: du kan evt. komme din smør i en lille skål og give det 30 sekunder i mikroovnen, så det bliver lidt blødt - Tilsæt herefter æg og mælk, og pisk
- Nu rører du melblandingen i lidt efter lidt
- Hak din hvide chokolade til små stykker
- Tilsæt hindbær og hakket, hvid chokolade og rør rundt
- Smør din muffins forme med smør eller olie
- Kom nu dejen ned i de 12 muffins forme – fyld cirka 2/3 i hver form
- Når ovnen er varm, skal dine muffins bage i 15-20 minutter – tjek ved at stikke en madpind ned i en muffin. Hvis der stadig hænger dej fast, skal de have lidt mere
- Imens dine muffins er i ovnen laver du din frosting
Frosting
- Kom blødt smør og vaniljesukker i en skål
- Tilsæt flormelis lidt efter lidt
- Pisk det grundigt, så det bliver helt luftigt
- Vend nu de friske hindbær i din frosting
OBS: frostringen skal være ret tyk. Bliver den for tynd, når du tilsætter hindbær, kommer du lidt mere flormelis i. Er den for tyk kommer du LIDT vand i.
Skiller den: kom frostingen i køleskabet en time og pisk igen - Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl
- Når dine muffins har kølet af, kan du tage dine muffins ud af din stålform og sprøjte frosting på dem
- Ryd op i køkkenet 😉
Og nu er det altså bare at sætte tænderne i de lækre hindbær muffins med hvid chokolade, og nyde dem 😛
Er de ikke gode? 😀