Antal: En stor bradepande | Arbejdstid: 15-20 minutter Bagetid: 30 minutter |
Den her krydderkage er virkelig nem, lækker og smager bare mega godt. Den er uden æg, så den vil også sagtens kunne laves i vegansk udgave 🙂 Og fik jeg sagt, at den er MEGA svampet! 😀 Og derfor også lige så god dagen efter.
Redskaber | Ingredienser |
|
Glasur
|
Sådan gør du
- Vask dine hænder
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Kom creme fraiche og smeltet smør i en stor skål
- Bland det sammen
- Tilsæt nu kanel, ingefær, nellike, kardemomme, sukker, salt og hvedemel
- Rør det grundigt sammen
- Beklæd bradepanden med bagepapir
- Hæld din krydderkage dej ned i bradepanden med bagepapir
- Kom den i den varme ovn i 30 minutter
- Imens rydder du op i køkkenet 😉
- Når kagen har været i ovnen i 30 minutter tages den ud og stilles på en bordskåner
- Lad den køle af
- Imens laves glasuren
Glasur
- Kom smør, flormelis, kakao, vaniljesukker og kaffe ned i en lille gryde
- Tænd for middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Rør rundt til det hele er smeltet
- Sluk nu for varmen
- Når krydderkagen er kølet af, hælder du glasuren ud over
- Ryd det sidste op i køkkenet 😀
Og så er du klar til at spise din lækre, svampede krydderkage. Og er den ikke bare god?? 😛