Antal: 36 cookies | Arbejdstid: 20 minutter Bagetid: Cirka 8 minutter |
Redskaber |
Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Vask dine hænder
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn
- Kom bagepapir på en bageplade og sæt til side
- Bland mel, vaniljepulver, natron, bagepulver, og salt i en skål
- Stil til side
- Pisk smør, hvidt sukker og brun farin indtil det er blandet og uden klumper
- Tilsæt æg og pisk yderligere til massen er lys og luftig
- Bland nu de tørre ingredienser (mel, vaniljepulver, natron, bagepulver, salt) i lidt efter lidt til du har en ensartet masse uden klumper
- Bland til sidst chokolade knapperne/stykkerne i
- Kom bagepapir på en bageplade
- Brug en ske til at forme cirka 36 små kugler (lidt større end en bordtennisbold)
- Placer cookie boldene på bagepladen med bagepapir med god afstand (minimum 5 cm imellem), og tryk dem en lille smule, så de bliver lidt flade. Der kan være cirka 9 på en bageplade. Bag derfor af flere omgange.
- Bag i den forvarmede ovn i 8-10 minutter. Tag dine cookies ud af ovnen så snart de bliver gyldne på toppen!
- Imens ryddes op i køkkenet
- Lad dem køle i 2 minutter inden du flytter dem
- Nu skal de bare spises 😛
Skulle du efterlade nogle, kan du nemt gemme dem i en plastikbøtte med låg. Så har du noget lækkert at tage med i madpakken imorgen 🙂