NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Mindre børn Snack

ÆSEL ÆBLECHIPS

Æsel æblecips er nemme, sunde og lækre! Det er æblesæson, så du kan lave en maaaasse æblechips. Spis dem som snack eftermiddag eller aften, og brug noget vaniljeskyr som dip!  🙂

Antal: 1 lille skål
Tid: 5 minutter (+ 2-3 timers bagetid)

Redskaber:
Æble udkerner victorinox_kernehusudstikker-600x600 eller urtekniv raadvad-urtekniv-12-cm
Skærebræt Skærebræt
Teske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
Rene hænder rene hænder
Bagepladebageplade-30267
Bagepapir bagepapir
Lille skål ikea-skal-hvid__0328914_PE520140_S4

Det skal du bruge:
2 æbler apple_coxlaveraapple_coxlavera
1 tsk COPENHAGEN-Mat-Spiseske kanelpulver kanelpuver
Evt. 1 dl decilitervanilje skyr cheasy-skyr-vanilje-1000gtifsom dip 
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 100 grader
    img_2813
  3. Vask æblet
    img_2834
  4. Hvis du har æbleudkerner, bruger du denne til at få kernerne ud
    Har du ikke æbleudkerner, skærer du æblet over i 2 halve og skærer kernerne ud
    img_2810
  5. Skær æblet i tynde skiver
    PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG PÅ DEN SKARPE KNIV!
    img_2811
  6. Kom bagepapir på bagepladen
    img_2812
  7. Læg de tynde æbleskiver over på bagepladen med bagepapir
    img_2814
  8. Kom æblechipsene i ovnen i 1 time
  9. Efter 1 time tages æblechipsene ud af ovnen
    img_2815
  10. Drys nu kanel ud over æblechipsene
    img_2816
  11. Kom æblechipsene i ovnen 1 time mere
  12. Imens ryddes der op i køkkenet 😉
  13. Efter 1 time tager du æblechipsene ud af ovnen, og lader dem køle af
    (hvis de ikke er sprøde, så kom dem tilbage i ovnen 30 minutter mere)

img_2828

Når æblechipsene er kølet af, skulle de gerne være helt sprøde og lækre.
Dyp dem i vanilje skyr og spis det som snack. Muuuums  😛

print

2 Comments

  1. Hej, lækre opskrifter 🙂

    Må jeg bruge billedet af de tyndt skåret æbler, til en vejledning om udskåret frugt.

    venlig hilsen
    Anna Marie

  2. Hej Anna Marie,

    Det er jeg glad for, at du synes!
    Selvfølgelig må du bruge billedet 🙂

    Mange hilsner
    Juniorkokkeriet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.