Tid: 30 minutter |
Asparges kartoffelsalat er en nem, sund og lækker ret. Du kan tage det med i madpakken, eller du kan spise det som tilbehør til aftensmaden. Det er anderledes end “normal” kartoffelsalat, men det kan vi godt lide herhjemme. 😛
Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Skyl kartofler og asparges
- Halver kartoflerne
- Knæk asparges ved enden. Det stykke der ikke kan spises knækker af.
- Skær asparges i mindre stykker
- Læg kartoflerne i en gryde
- Hæld vand i gryden til kartoflerne er dækket
- Kom låg på gryden, og tænd for varmen
- Når vandet koger, skrues ned til middel varme
- Lad dem koge i 15 minutter
- De sidste 2 minutter koges asparges sammen med kartoflerne
- Hæld vandet fra i en sigte
PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG! - Kom kartofler og asparges op i en stor skål
- Pil rødløg
- Skær det i små tern
- Bland olivenolie, vineddike, dijonsennep, salt og peber i en skål
- Hæld blandingen ud over kartofler og asparges
- Bland rødløg sammen med kartofler og asparges
- Ryd op i køkkenet 😀
Asparges kartoffelsalaten kan spises med det samme. Du kan også komme den i køleskabet og spise den kold. Og du spise den dagen efter, hvis der er rester tilbage 😛
Det er rigtig godt som tilbehør til grillmaden – så nu må sommervejret gerne snart komme 😀