Antal: 10 stykker | Tid i alt: 30-40 minutter |
Mmm, banan-chokolade müslibarer! Dét er altså bare godt. Spis dem som snack, tag dem med i skole eller spis dem, når du har lyst – de smager altid godt 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 175 grader
- Bland mandler, havregryn, solsikkekerner og kokosmel
- Fordel blandingen ud på en bageplade med bagepapir
- Sæt den i ovnen i 5 min så nødder, kerner og havregryn bliver ristet
- Imens blendes banan, så det bliver til mos
- Put nødde-, kerne- og havregrynsblandingen ned i en skål igen efter det har været i ovnen
- Lad det køle af
- Bland den moste banan med den afkølede nødde-, kerne-, havregrynsblanding
- Bland honning og peanutbutter i
- Bland den hakkede mørke chokolade ned i
- Når det hele er blandet godt, fordeles hele blandingen igen ud på bagepapiret (ca. 1 cm høj)
- Skær müslibarer ud af massen inden den kommer i ovnen
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG PÅ DEN SKARPE KNIV! - Kom nu müslibarerne i ovnen og bag dem i cirka 12 min
- Tag bagepladen ud af ovnen efter de 12 minutter, og lad den stå og køle af
- Du kan evt pynte müslibarerne med lidt smeltet chokolade
Du kan også bare spise dem som de er! 🙂 - Ryd op i køkkenet 😉
Nu kan dine müslibarer nydes!
Spiser du ikke dem allesammen, så kom husholdningsfilm eller bagepapir rundt om dem og kom dem i køleskabet 🙂