Antal: 1 bananbrød | Arbejdstid: 10 min Tid i ovnen: 35-40 minutter |
Bananbrød er virkelig nemt og lækkert – det smager faktisk som kage 😛 Heldigvis er det nemt at lave, hvis man skulle have nogle modne bananer liggende. Og så er det genialt som mellemmåltid og i madpakke 🙂
Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Vask dine hænder
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Tag skrællen af bananerne
- Kom bananer og dadler ned i blenderen
- Blend det til der ikke er nogen klumper
- Kom smør ned i en skål, der kan komme i mikroovnen
- Giv smørret 30-60 sekunder i mikroovnen til smørret er smeltet
- Tilsæt smør, mel, vaniljepulver, bagepulver og salt til banan og dadel blandingen og blend
- Hak chokoladen på skærebrættet med en kniv
- Kom bananbrøds dejen op i en plastik skål
- Bland den hakkede chokolade ned i
- Beklæd en rugbrødsform med bagepapir
- Kom dejen ned i rugbrødsformen
- Bag bananbrødet i ovnen i 35-40 minutter. Tjek bananbrødet efter 35 minutter ved at stikke en gaffel ned i midten af bananbrødet. Hvis der ikke hænger noget dej fast, er det færdigt.
- Ryd op i køkkenet 🙂
Når bananbrødet er færdigt, kan du lade det køle lidt af, inden du servere det med smør – det smager nemlig lækkert! 😛
Gem bananbrødet i en pose, hvis du ikke skulle få spist det hele. Så har du også til imorgen, eller til at tage med i madpakken 🙂