Antal: 4 portioner | Tid: 20 minutter (1 times stegetid af kylling) |
Bland selv pastasalat er helt perfekt både som aftensmad og til madpakken. Det gode er at der ofte er rester tilbage fra aftensmaden til, at man kan tage med til madpakken dagen efter – og ellers kan man også bare lave lidt ekstra af det hele 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Kom den hele kylling ned i et ovnfast fad
- Kom kyllingen i ovnen som anvist på pakken. Cirka 1 time.
Alternativt kan du blot stege kyllingebryst fileter. - Imens laves resten af pastasalaten
- Hæld vandet i gryden, og stil den på kogeblusset
- Tilsæt salt
- Kom låg på gryden – så koger vandet hurtigere!
- Tænd for kogeblusset
- Når vandet koger kommer du pastaen i
PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG PÅ DET VARME VAND! - Skru lidt ned for kogeblusset, så det ikke koger over. Så kommer der nemlig kogende vand ud over det hele.
- Lad pastaen koge cirka 10 minutter
Hvis det er frisk pasta, skal det kun have 3-4 minutter - Hæld pasta i en si, så vandet løber fra
- Stil pastaen til side
- Skyl nu spinat, agurk og cherrytomater
- Skær agurk i tern
- Skær rødløget i skiver
- Skær mozzarella i tern
- Kom rødløg, agurk, cherrytomater, majs, oliven, spinat og pasta i forskellige skåle
- Kom stegepanden på et blus, og tænd for varmen
- Steg nu serranoskinken i 5 minutter
- Når serranoskinken har kølet af, burde den blive sprød
- Kom det over i en skål
- Når kyllingen har været i ovnen, bruger du en gaffel til at “skrabe” kødet af kyllingen
- Kom kyllingekødet over i en skål
- Ryd op i køkkenet
Nu er din bland selv pastasalat klar til at blive serveret for resten af familien. Du kan helt selv bestemme hvad der skal være i din pastasalat. Og husk at bland en ekstra portion, så du har til madpakken også 😉