Antal: 1 stor pizza | Tid: 55 minutter (inkl. bagetid) |
Blomkålspizza er virkelig et lækkert og sundere alternativ til normal pizza. Måske synes du ikke det lyder særlig lækkert, fordi det er blomkåls bund – men det er altså virkelig lækkert. Og tro mig, man kan ikke smage blomkålen 🙂
Redskaber | Det skal du bruge |
|
Bund
Topping
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Riv eller blend blomkåls helt fint
- Bland det revede blomkål med rugmel, ost, æg, salt og oregano
- Kom bagepapir på en bageplade
- Fordel blomkåls dejen ud på bagepapiret – brug en ske til at smøre dejen ud
- Når blomkåls bunden er fordelt ud til et tyndt lag, kommes blomkåls bunden ind i den varme ovn
- Varm blomkåls bunden i 30 minutter
- Når blomkåls bunden har fået 30 minutter, tages den ud
- Bland flåede tomater, tomatpuré og salt
- Fordel tomatsaucen ud på blomkåls bunden
- Fordel nu skinke/pepperoni ud på pizzaen
- Til sidst fordeles osten ud på blomkålspizzaen
- Kom nu din blomkålspizza i ovnen i cirka 15 minutter
- Ryd op i køkkenet
Efter 10 minutter din blomkålspizza klar til at blive serveret 😛
Kom eventuelt tomat, rucola salat eller spinat oven på din pizza – dét smager altså godt 😀
Og så vil jeg gerne høre, om du kunne lide blomkålspizzaen? 😉