Antal: 4 stykker bruschetta | Tid: 10 minutter (+ 5 minutters bagetid) |
Bruschetta er SÅ nemt at lave! De smager helt fantastisk. Og så kan de bruges både som forret, som en lækker, lille snack eller som et måltid i sig selv. Mmm, det er bare godt 😛
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Vask cherrytomaterne
- Skær cherrytomaterne i små tern
- Kom dem op i en skål
- Pres hvidløg ned i skålen med cherrytomater
- Skyl og hak basilikum bladene
- Kom dem op i skålen med tomater
- Tilsæt olivenolie og salt
- Bland det hele godt rundt
- Kom skålen i køleskabet
- Kom bagepapir på en bageplade
- Læg de 4 skiver brød på bagepladen med bagepapir
- Kom dem nu i ovnen
- Varm dem i 5 minutter, til de er blevet sprøde
- Tag brødene ud af ovnen efter 5 minutter
- Fordel tomat blandingen på de ristede brød
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu er dine bruschettaer klar til at blive spist. Spis dem som forret, som snack eller til aftensmad. Det er dejligt nemt at lave og smager hammer godt 😀