Gulerødder smager godt rå, men de smager altså også godt som fritter! Spis dem som snack, eller server som tilbehør til din aftensmad 😀
Tid: 10 minutter (+ 30 minutters bagetid)
Redskaber:
- Skarp kniv
- Skærebræt
- Frysepose (minimum 4 liters)
- Bageplade
- Bagepapir
- Spiske
- Teske
Det skal du bruge:
- 8 gulerødder
- 2 spsk olie
- 2 tsk salt
- 1 dl revet parmesan
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skær gulerødderne i tynde stave
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG! - Kom gulerods skiverne ned i en frysepose
- Kom olie, salt og parmesan ned i posen med gulerods stænger
- Luk posen
- Bland det hele godt nede i posen
- Kom bagepapir på en bageplade
- Fordel posens indhold ud på bagepladen med bagepapir
- Bag dem nu 30 minutter i den varme ovn
- Imens ryddes op i køkkenet 😉
Når dine gulerods fritter har bagt i 30 minutter, og er kølet lidt af, er de klar til at blive spist 😛
Spis dem som de er, som en lille snack, eller brug dem som tilbehør til din aftensmad. De smager bare godt! 😀