Antal: 4 portioner | Tid: 40 minutter |
Kylling i karry smager mega godt! Der er ikke kun lækker kylling i, men også en masse farverige grøntsager. Og måske tænker du “grøntsager? – nej tak”, men så siger jeg, at du skal prøve den her ret, før du siger det. For den smager bare godt 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Skær kyllingen ud i små tern
- Skyl grøntsagerne
- Skær peberfrugten over på midten, og tag kernerne ud
OBS: BRUG IKKE DET SAMME SKÆREBRÆT OG KNIV SOM TIL KYLLINGEN, NÅR DU SKÆRER GRØNTSAGER! - Skær de to halvdele i tynde strimler
- Skær enderne af gulerødderne, og skær dem i tynde strimler
- Skær enderne af squashen, og skær den i tynde strimler
- Tag “skrællen” af løget
- Skær enderne af løget, og skær det i tynde strimler
- Skær enden af porren, og skær tynde strimler
- Kom gryden over på et blus
- Tænd for varmen
- Kom kyllingen i den varme gryde
- Tilsæt karry
- Hæld soja ved, og steg kyllingen i det
- Når kødet ikke længere er lyserødt, tilsættes de snittede grøntsager
- Pres hvidløget ned i gryden
- Lad kylling og grøntsager steget et par minutter
- Når det har stegt et par minutter, tilsættes kokosmælk
- Lad det koge et par minutter
- Ryd op i køkkenet 🙂
Når kylling i karry har kogt nogle minutter, er det klar til at blive serveret. Server det med kogte ris, eller spis det lige som det er 😛 Du kan også toppe den med sød chilisovs eller saltede peanuts – det er lige i øjet 😉
Det er en mega god vinter ret, som giver god varme og smager skønt!