Antal: 2 personer | Tid i alt: 30 minutter |
Det skal du bruge | Ingredienser |
|
Kyllingebowl
Chilihummus
|
Sådan gør du
Kyllinge bowl
-
Krydr kyllingebrystet med med paprika, spidskommen og salt på begge sider.
-
Varm en pande op til middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
-
Kom olie på panden, således der ligger et tynd lag på hele panden.
-
Kyllingebrystet brunes af på begge sider, inden du lige skruer blusset ned på lav varme.
-
I mellemtiden kan du klargøre resten af bowlen
-
Skyl spinat i et dørslag,
-
Hæld væsken fra kikærterne (drænes)
-
Skyl herefter kikærterne i dørslag, og stil til side
-
Hak løg og peberfrugt fint
-
Kom edamam bønnerne ned i en skål, og hæld kogende vand over
- Lad edamam bønnerne stå i 4-5 minutter, og hæld herefter vandet fra
-
Når kyllingebrystet er færdigstegt må det godt lige køle en smule af på en tallerken, inden det skæres i tynde skiver.
- Hæld nu kikærterne over på stegepanden, som kyllingen har stegt i
- Drys kikærterne med lidt salg
- Tænd for middelhøj varme igen, og rist kikærterne i 4-5 minutter
-
Anret nu din bowl med spinat, kikærter, løg, peberfrugt, edamam bønner og kylling
-
Drys sesam ud over bowlen med salaten.
Chilihummus
- Dræn kikærterne i en si og i en skål.
Gem væsken fra dåsen! Denne kan vi nemlig anvende til at justere konsistensen på vores humus. - Kom kikærterne, citronsaft, hvidløg, chilipulver, paprika, 0,5 dl væske i en blender eller minihakker.
- Blend til en cremet konsistens.
- Tilsæt tahin og blend videre.
- Smag til med salt og peber, og eventuelt citronsaft. Tilsæt eventuelt lidt mere væske fra kikærterne, hvis konsistensen skal være lidt tyndere
- Server nu din hummus med kyllinge bowlen
- Ryd op i køkkenet 🙂