Antal: 4 personer | Tid: 30 minutter |
Den her lækre kyllinge wok er både nem, sund og smage virkelig godt! Du kan putte lige de grøntsager i, som du aller bedst kan lide. Og kyllinge kødet kan du også sagtens skifte ud med en anden type kød. Herhjemme kan vi bare rigtig godt lide kylling 😀 Jeg håber du er ligeså vild med wokretten, som vi er herhjemme 🙂
Redskaber | Ingredienser |
|
Nudler
|
Sådan gør du
Nudler
- Vask hænder
- Hæld vand og salt ned i en gryde
- Kom låg på
- Sæt gryden på en kogeplade, og tænd for varmen
- Når vandet koger, hældes nudlerne i
PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG! - Skru lidt ned for varmen
- Lad nudlerne koge 5-6 minutter
- Hæld nudlerne over i en sigte til vandet er løbet fra
Wok
- Skyl gulerødder, forårsløg og peberfrugt
- Skær dem i den størrelse du synes passer til din wokret
Du kan skære dem i tern, i strimler, tern eller hvad du synes - Varm sesamolien i en wokpande
- Steg kyllingen i 5 minutter
- Kom gulerødder, forårsløg og peberfrugt over på den varme wokpande
- Steg dem i 5 minutter sammen med kyllingen
- Tilsæt risvineddike og nudler
- Bland det hele godt sammen
- Tilsæt nu soya
- Lad det hele stege 2-3 minutter
- Ryd op i køkkenet
Nu er din kyllinge wok klar til at blive serveret 😛
Pynt den med cashewnødder, hvis du kan lide dem.
Server med soya og sød chili sauce ved siden af, så man kan hælde det på sin wok ret.
Resterne kan du gemme i en beholder og spise dagen efter 🙂