Antal: 1 spinat-lakseroulade (Ca. 6 mindre stykker) | Tid: 20 minutter |
Spinat-lakseroulade er en lækker snack, en god forret til aftensmad, perfekt til frokosten og i madpakken – med andre ord virker den til mange ting. Og den smager virkelig godt 😀
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Kom de 2 æg og kun 1 håndfuld spinat i minihakkeren
- Tilsæt 0,5 tsk salt og 0,5 tsk peber
- Blend det hele
- Opvarm en stegepande med lidt olie
- Hæld ægge/spinat blandingen ud på stegepande
- Steg den 2-3 minutter på hver side
- Når spinat pandekagen har stegt, kommes den over på en tallerken
- Smør philidelphia ud på spinatpandekagen
- Kom den anden håndfuld spinat ud på spinat pandekagen
- Fordel tilsidst laksen ud over
- Rul nu lakserouladen stramt
- Skær den i mindre stykker
- Ryd op i køkkenet 😉
Server de lækre lakseroulader på en tallerken eller et lille fad.
Så er der små hapsere som forret til aftensmad, til frokosten eller til at tage med i madpakken 😛